beats by dre cheap

Napokon u mojim rukama...

Već jaaakooo dugo slinim za digitalnim fotoaparatom i to ne bilo kakvim, nego savršenim!

Kupih jedan danas - miu 750. Da li je savršen??? Mislim da ima i boljih za mene, ali ni ovaj nije loš. Naravno da sam tražila neki koji ima veći optički zoom, nekako mi je to bila osnovica, pa sam od toga krenula. I bi mi jedan dobar od panasonica, ali kako imam dosta loše iskustvo sa panasonicom, lagano sam ga zaobišla (simens neću ni spomenuti)....

1. kupila sam aparat u mobilmedia (je li se tako zove ono?) - u bivšem jugokomercu.

2. Prodavač se zove Mirza i lijepo mi je detaljno pokazao aparat, čačkao po aparatu - pošto nismo bili zadovoljni sa slikama...itd. Ma uglavnom, baš sam dobila jako lijepu uslugu - što je inače rjetkost, pa prema tome i svaka pohvala Mirzi - ali samo njemu.

3. Eh onda, skontasmo da samo postoji izložbeni primjerak. Oštećeni (oštećenje je ogrebotina na zoomu (vanjskom dijelu, pa ne smeta ništa)) i naravano da sam tražila popust. A šef meni dade popust na nešto što je već uračunato u cijenu, tj. torbicu...hm, hm, hm...šefe, šefe!!! Naravno, rekoh - ja ću da kupim i memory card i usb memory stick i želim popust na aparat. Ako ne mogu ništa ostvariti, vidjet ću da li ću ga ovdje kupiti. I tako iskamči 5% popusta... a sve mi se čini da su mi trebali više dati! :D

4. Sva sretna sam bila sa aparatom kada sam izašla iz radnje...sve dok nisam došla kući i slikala dijete koje se kreće (a platila model 750 više od 740 samo zbog toga da slika ne bi bila mutna, a kad ono, ne mogu dijete slikati....sve mutno)...joooj tuge... ali odlučih neočajavati i pročitati upute. Nađoh "sport" mode i waaaauuuuu.....nema mutnosti slika radi pomjeranja objekta. Test je bio da slikam prste koji su u pokretu (otvaranja i zatvaranje šake, mrdanje prstima itd) - i slike su super!!! Ni traga od mrdanja.

5. Ovaj aparat ima sve i svašta, ali nema to sve u jednom, naravno..nego se ja moram mučiti i mijenjati željene opcije, ali eto!!!! Super!!!!

 

NAPOKON IMAM FOTOAPARAT i sada ću i ja da stavljam slike svojih cipela, sobe, nove frizure.....juh, jedva čekam!!!!

Trla baba lan
http://micka.blogger.ba
15/03/2007 00:55