beats by dre cheap

Mrs. Marcy

Mrs./dr. Marcy je doktor/ica u "susjedna" nam država Amerika i ona je bila prije nekada ON. I sada je ona... i hajde, ok...sada je ONA. Ali, ja nikada ne bih rekla je ona bila nekada on. Mislim, lijepo izgleda, ima baš ženstven izgled, pokreti su ženstveni, pogled itd. I ništa mi tu nije čudno....lepa je, nema šta - i uspješna! Svaka čast!

Ali, ima još puno ljudi koji bi željeli postati ONA. Pa odu na operaciju spolovila, pa i lica...i neke budu ružne, a vala neke su brate i lijepe, ali plaho visoke! :D

Nego, šta je mene u svemu tome malo nagnalo na razmišljanje... ima "radionica" (te jako poznate i poželjne američke stvari - radionice iliti work shops) gdje ih neka teta uči kako da im pokreti postanu ženstveniji, tj. uči ih hodati, kretati se, rukovati se, pa čak i dizati stvari sa poda...onako - ženski, je li.

Pa gledah ja tu work shop i kako se oni rukuju i pokazuju kako se žene rukuju, a kako muškarci...i nisu oni to baš ni pokazali kako treba (osim da ne treba onako kako se neke PRAVE žene i rukuju, nakon čega bih ili svoju ili njihovu ruku pojela - onako sa pola ruke...niti je otresti niti se protresti kao da se rukuješ zaoprave)...nego samo naglasiše sa je fazon u palcu. Muški kao stavljaju palac iznad gore, ali mi nije bilo jasno gdje ga žene guraju onda? Jer ja kako god da krenem palac ode gore...pa mislim RUKUJEM SE!

A još gore od svega...u tom work shopu su trebale novopečene tete dići nešto sa poda i jedna, valjda starija polaznica, je pokazala razliku između "ženskog" i "muškog" dizanja predmeta sa poda.

Muško: osoba se savija iz struka.

Žensko: osoba se savija iz koljena.

Eh moje novopečene dame....pitam se sada ja da li sam uopšte žensko, jer mislim da se savijem iz koljena treba snage, volje, vremena i živaca. Brate mili kada se trebam sagnuti ja se lijepo sagnem iz struka i dignem to sa poda...možda je jedina razlika između mene i muškaraca što se ja ne moram savijati u koljenima da bih to dohvatila, nego mogu komotno se "srozati" leđima, tj. rukom do poda.

Živo me zanima šta li ih još "damski" uče...i da vidim ja to kako se to radi.....jer sam ja očito pravo muško, a vjerujem i jaaaakoooo puno cura, ako ne i sve koje ja znam...

 

I još da dodam na to sve...Dr. Marcy je jebo te ženstvenija nego ja!!!

Trla baba lan
http://micka.blogger.ba
04/03/2007 00:56