beats by dre cheap

A šta vi niste znali?

Dobro se sjećam jednog dana prije rata...tada sam imala negdje 14 godina. Nekad prije sam dobila od mame modernu liniju (k'o kanta veliku), ali je imala CD!!!! Ko je tad u ono vrijeme baš imao CD?

Mama je ušla u sobu i pitala me za taj čuveni CD - kako to radi i šta je to? Ja sam joj objašnjavala i umirala joj od smijeha - kako to ne zna!!! Ne zna ona ni kako se video pali...i pade mi na pamet da ja ne želim tako da zaostajem (kad porastem), a ZNAM da hoću!!! I smjem se njoj i ujedno strahujem od budućih dana svog neznanja kada dođem u ONE (tj. OVE) godine.... i dođe taj dan...dođe!!!!!

A. šta si dobila za Novu godinu???

- MP4!

Zar postoji i 4??? Šta taj radi??? :)))))))))

 

Dođe i moj dan... ali se najviše obruka u banci....

Želim nešto da popravim na nalogu i molim ženskicu da me ne šalje nazad kući po pečat nego da ja to lijepo korektorom ispravim. Daje ona meni preko stola KOREKTOR.... malu spravicu koja više na ljepilo liči. Vidjela sam ja tu SPRAVICU kući i probah je koristiti, ali nisam uspjela.

Ko prava seljanka vraćam joj korektor i pružam nalog preko stola i kažem da ja NE ZNAM TO staviti!!! :))))))))))) - nije ništa rekla... samo se nasmješila... (možda sam ipak trebala otići kući????).

Buljim u njene ruke i spravicu da ja vidim kako to radi!!! I onda skontam da onaj moj kući nije dobar, tj. isušen je i nema ništa od njega.

Sa užitkom sam ga frknula u smeće kada sam došla kući.

 

Ali, došao je i taj moj dan....došao je da pitam nećakinju ko to pjeva? Zar je to grupa? Koja ti je to pjesma??? Više nisam u trendu MLADIH...valjda to znači da nisam mlada???

(kaže mi maloprije mama gledajući TV - eh moja Micka, i za tebe su ovi na TV-u djeca!!!!

 

 

(sada mi se jedno najmanje 5 tema vrti po glavi koje bih TAKO RADO sad ispričala, ali šta ću??? Ne mogu sve zgurati u jedan post...i kada budem htjela nešto pisati neću se moći sjetiti teme ili neću biti u elementu!!! :D - jebem mu ELEMENT!)

PSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTT MAMA!!!!! PSSSSSSSTTTTTTT!!!!!)

Trla baba lan
http://micka.blogger.ba
12/01/2007 23:38