Trla baba lan

Dobrodošli na moj blog... Dobrodošli u SVAŠTARU!

07.02.2007.

Čuvajte se... pazite se... jer...

Ne nastavih pisati o mojim poljupco-seks doživljajima! ;) ali zato imam savjet jedan za vas!

Ako mislite da su vam vaši brojevi u vašem mobitelu sigurni, provjerite još jednom. Takoh i ja jednom glupo razmišljah!

Uvijek me je bilo strah šta ako mi neko ukrade mobitel ili ga izgubim, odoše svi brojevi, pa sam ih tako znala svako nekoliko zapisivati u KOMPJUTER (koji je isto tako siguran k'o mobitel, ali sa opasnošću više - virusima i još više - mojim budalaštinama i kliktanjem tamo i gdje ne treba).

Čuvanje imena i brojeva, tj. kontakata na SIM karticu mi je bio uvijek nezadovoljavajući, jer nema dovoljno mjesta za upisivanje duuuugoooog imena (dok ja sebi objasnim ko je i šta je ta osoba). I tako da mi je bilo najlakše sačuvati ih na mobitel direktno. I imala sam ja par vrlo važnih brojeva tamo....IMALA... jednog dana od živaca tako zveknem mobitelom da je od poda poskočio jedno metar, u zraku se raspao i raspršio na sve strane. U servisu sam rekla da mi je bio u torbi i da ja pojma nemam šta mi se desilo s njim. I nije se ništa strašno desilo: tipkovnica se pomaknula i nisam ga mogla upaliti, jer nisam mogla stisnuti OK za odobravanje pina.

Ode Micka u servis, moli da joj ga brzo završe, ali su bili neumoljivi, tako da sam čekala par dana i kada sam ga dobila nazad, imala sam šta vidjeti: mobitel k'o nov, u pogledu, kalendara, kontakata, poruka i bilo čega... nema ništa, prazna kutija. Nešto što sam ja brižno spremala sada je izbrisano i ne može se više pronaći.

Nazovem ja servis i priupitam za svoje podatke, da vidim ko iz je uzeo... kažu oni meni: TO VAM JE STANDARDNA PROCEDURA.

Moji blogeraši, želim vas upozoriti i reći vam PAZITE BROJEVE i informacije koje družite u mobitelu...jer ih tako lako možete izgubiti tako da vam čike u servisu to sve izbrišu..... kao što su meni... buaaaaaaaa...