Trla baba lan

Dobrodošli na moj blog... Dobrodošli u SVAŠTARU!

14.01.2007.

2. dio - 1. poljubac

Svoj 1. poljubac (žvaku :)) sam dobila od Holanđanina na moru u Zadru i boga mi biješe jako malo godinaaa... jaaaakoo malo (ne smijem ni reći koliko, jer me stid).... Predstavljala sam se kao da sam starija i vjerovali su mi, a ja sam željela da sam velika, pa mi je kao velikoj i uvalio jezik, na šta se ja JAKO iznenadih.

"Svoj" prvu jezičinu sam dobila u kampu ispod borova, nakon jednog ljetnog izlaska.... Bio je krupan, plav, imao 18 godina, imao curu u Holandiji (ali koga briga?), bio je prema meni nježan i baš divan, a ne znam kako se zvao...zaboravila (valjda već to ljeto). Imala sam osjećaj kao, hmmm...kao da me je ošamario nekako. Sva sam bila smušena...nije da nisam znala šta se treba raditi, valjda nekako to dođe samo sa sobom, pa sam i znala, nego jednostavno mi nije bilo to tako zanimljivo kako pričaju.

"Kući" (u prikolicu) sam otišla sva puna dojmova i razmišljala šta je on to jeo tog dana i da li sam mogla otkriti? Otkrila nisam, ali sam se zato užasavala slijedećeg sastanka, jer sam sada kao ZNALA da se ljubim, pa je trema trebala nestati...međutim, tek TAD nisam ništa znala....

Uvijek su kružile priče kako se ne ljubiš dobro ako se zabalavite oko usta.... (mnogggooooo godina poslije sam skontala da se u datim trenutcima mora baliti, jer jednostavno to je neophodno, makar malo :))))) Eh sad, skontah ja da se balavimo malo, pa da se SIGURNO dobro ne ljubim i ja to ništa ne znam, niti valja niti išta.... Ah.... bila sam neznalica u svijetu ljubilica, a ja sam bila balačica i jako sam se plašila njegove reakcije na moje neznanje.... :( (eh da sam znala....)

Slijedeći dan će me voditi u Saturnus - diskoteku. Jebo te... JA u Saturnusu???? Sigurno su me svi gledali kako ja sada gledam ove teen curice koje imaju manje od 15 godina (a ja imah PUNO manje), iako ja to nisam primjetila, ja sam imala SISE, pa su vjerovatno mislili da baš i nisam tako mlađahna.... uglavnom... dođosmo mi tamo, jedva stolice nađosmo, tj. stolicu sa koje se nismo makli (jebo majku... ne mogu se sjetiti ... ah sjetila sam se!!!!! - kod koga sam osjetila 1. put da mu se digao.... i to bi nešto rano!!!! hahahaha... ali se definitivno ne mogu sjetiti drugog.... valjda se sjećamo 1. i zadnjeg???). Tu smo se cijeluuuu noć ljubili, na toj stolici sam postala majstor poljubaca.

Taj Holanđanin se ljubio na jedan određen način i svi poslije njega su bili ništa, jer se on nije ljubio kružno, što je meni PLAHO dosadno i dan danas - ne asocira me valjda ni našta!....

 

Da li se vi sjećate svog 1. poljupca i nekih tamo slijedećih?

(jebo majku, ovo me podsjeća na neke ispovjedi.....) Bit će još, ali o ljubljenju, pa ćemo dalje... ;)  (ne dalje od struka!!! ;))))