Trla baba lan

Dobrodošli na moj blog... Dobrodošli u SVAŠTARU!

13.01.2007.

Pepeljuga iz Erotike!!!!

Jednog dana u svojim teen danima sam pronašla tatinu erotiku. Nije bila jako strašna, ali sam pročitala jednu pričicu i gledala slikice... pričicu do dan danas nisam zaboravila: PEPELJUGA!

Bio jednom jedan princ koji je imao toliko velik kurac da ga niti jedna nije mogla da primi do kraja (?) i tako je on organizovao jedan veliki bal gdje će svaku zguziti i odrediti svoju buduću ženu prema tome koja ga CIJELOG primi.

Pepeljuga je živjela sa svojom maćehom i svoje 2 strašne sestre. Svi su bili pozvani na bal, ali jadna Pepeljuga nije mogla ići jer su je njene sestre zaključale na tavan i otišle...

Pepeljuga je bila tolika uspaljenica da se jedino mogla zadovoljiti sa flašom pive (? - ali ne na usta!), uto dođe njena dobra vila koja je posla na bal. Dala joj je predivnu haljinu... koja je pokrivala sve osim sisa i pičke - i NIKO nije imao tako lijepu haljinu.

Kada je princ ugledao odmah mu se ukrutio do boli, a ona je sjela na njega i cijelog ga primila! Princ je prepoznao svoju ženu u Pepeljugi i oženio je, i NARAVNO da su živjeli sretno do kraja života ....

 

To je bio moj prvi susret sa seksom (osim stručnih knjiga koje mi je mama davala, kao npr. djevojke i seks, mladići i seks, koje su mi bile jako dosadne, kao i većina knjiga, u kojima se pisalo o penisu, vagini itd. Ja sam htjela "kurac", "pičku" itd)... tada sam prvi put osjetila da moja pička nešto "zna"... zna se navlažiti (čega sam se prepala i mislila da JE bolesna!?) i biti jaaaaaaaako topla!!!! (što ću poslije otkriti da je to JAKO pohvalno i zahvalno i da to "dečki" jako vole!!!! :)))))

 

Pouka: treba razgovarati sa djecom otvoreno o seksualnosti, jer ako budu krelci kao ja, najbali su!!!!

Nastavlja se... (ako nekoga zanima - a ja to moram izbaciti iz sebe!)